fbpx

Ensimmäinen viikko yrittäjänä

Uusia juttuja, uusia tuulia. Irtisanouduin työpaikastani ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi salihommiin! Viime viikon tiistai 6.3.2018 oli mun viimeinen työpäivä ja keskiviikkona hyppäsin kohti tuntematonta. Ensimmäinen viikko jo takana yrittäjänä siis ja vielä hymyilyttää. 

Ajatus yrittäjän mahdollisuudesta alkoi syntyä viime kesänä, kun kävin arvokeskustelua itseni kanssa ja mietin, mitkä asiat ovat tärkeitä työnteossa. Aikamoinen määrä aikaa elämästä kuitenkin vietetään duunissa niin miksi työ ei voisi olla oma intohimo, jota rakastaa. Samoihin aikoihin salin laajennussuunnitelmat olivat käynnistyneet Ilarin kanssa. Syksyn mittaan ajatukset vahvistuivat ja huomasimme myös, että laajennuksen myötä työmäärät salilla kasvaisivat ja tarvitsisimme täysipäiväisen työntekijän hoitamaan hommia.

Oma kamppailusali oli ollut unelmana pitkään, jo pienestä pojasta asti. 2001 tapasin Jouni Hietasolan judon MM-kilpailussa Munchenissa. Jouni pyörittää isoa judosalia Wienissä ja keskustelimme paljon salitoimintaan liittyvistä asioista. Keskustelut synnyttivät minulle kipinän ja inspiraation omasta salista. Silloin itselläni oli kilpailu-ura vielä kesken, joten se ei ollut sopiva hetki perustaa salia. 2014 oltiin Ilarin kanssa samoilla energioilla liikkeellä ja laitettiin Ahjo Training Center pystyyn – unelma toteutui.

Töissä omalla salilla? Wau, kuulostaa hienolta, mutta epärealistiselta. Töitä on tehty paljon ja monia haasteita sekä onnistumisia kohdattu. Nyt tilanne on se, että asia muuttuu todeksi ja pääsen tekemään työkseni sitä, mitä rakastan.

Laajennuksen myötä Ahjon toimintaan tulee mukaan Training For Warriors ja Ahjo Recovery Studio. Mahtava kokonaisuus tulossa. Olen päässyt tutustumaan nyt jo mahtaviin uusiin tyyppeihin näiden asioiden myötä.

Kiitos perheelle ja kaikille, ketkä on ollut mukana tukemassa matkan varrella. Kiitos Skanskan markkinointitiimin huippuporukalle. Iso kiitos yhtiökumppanille ja parhaalle kaverille Ilarille! Yksin tämä ei olisi mitenkään mahdollista. Yhdessä kaikki on mahdollista. Ei tietenkään sovi unohtaa Ahjon porukkaa – You know, You’re The Best!

En malta odottaa, mitä juttuja päästään rakentamaan tulevaisuudessa!

-Dreams don’t work unless you do-

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

One comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *