fbpx

Puhujaksi

Motivaatiota

Tomi Jaakkola on entinen kilpajudoka, liikunta-alan yrittäjä ja isä. Tomi kertoo puheenvuorossaan avoimesti ja rehellisesti oman tarinansa, josta ei vastoinkäymisiä ja käänteitä puutu.

Tarina antaa kuulijalle intoa tulevaan, toimintakykyä ja motivaatiota toteuttaa omia unelmia. Tomi Jaakkolan motivoiva puhe herättää kuulijan pohtimaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja sen heijastumisesta lähiympäristöön; perheeseen, ystäviin ja työympäristöön.

Puheenvuoro on tiimeille, jotka kaipaavat inspiraatiota, työkaluja haasteiden käsittelyyn sekä rohkeutta kulkea kohti unelmia.

Tomi on tehnyt isoja valintoja tavoitellessaan unelmiansa kamppailu-urheilijana sekä siirtyessään yrittäjäksi. Kilpailu-uran aikana hän otteli yli 500 ottelua ympäri maailmaa, jonka aikana Tomi voitti mm. 10 suomenmestaruutta eri lajeissa. Elämä muuttui kuitenkin radikaalisti, kun hänen tyttärellään todettiin vaikea diagnoosi. Muutos sysäsi Tomin polulle, jonka tarinassa nousee esille omista energiavaroista huolehtiminen ja sen vaikutus kaikkiin muihin elämän osa-alueisiin.

Jos etsit luentoa, joka herättää tunteita ja innostaa sinua elämään haluamasi tavalla, tämä on sinulle.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään tapahtumaasi motivoiva sekä inspiroiva esitys.

”Tomi Jaakkola piti meille ajatuksia herättävän motivaatioluennon. Luentoon sekottuivat huippu-urheilun vaatimukset ja elämän kulku, jota ei voi ennustaa, joten jokaiselle kuulijalle jäi varmasti jotain takataskuun luennosta. Lopuksi Tomi piti meille vielä kamppailulajikokeilun, jossa hiki kirposi ja nauru raikui.” – Lilli Keskitalo, KNV

”Tomin kokemus hyvinvointiin, motivointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa välittyy kuulijalle inspiroivassa, mutta totuudenmukaisessa puheenvuorossa. Kaikki ei aina mene putkeen, eikä pidäkkään, mutta periksi ei saa antaa ja virheistä oppii.” -Niina Ketolainen, Fujitsu Finland Oy

”Tomi Jaakkolan yrittäjätarina oli tosi kiinnostavaa ja inspiroivaa kuultavaa. Vahva suositus kaikille, jotka miettivät missä viettää työhyvinvointipäivää!” -Ulla Alakangas, StartUp School

Teemat

  • Fighter Mindset
  • Hyvinvointi
  • Haasteista vahvemmaksi
  • Unelmat todeksi
  • Yhdessä pidemmälle


TEEMA: YHDESSÄ PIDEMMÄLLE

Fighter Mindset -motivaatiopuheeni yhteistyöstä ravistelee, inspiroi ja antaa voimia rakentaa yhteistä toimintakulttuuria. Tämä puhe sopii täydellisesti tiimeille, jotka kaipaavat inspiraatiota, työkaluja haasteiden voittamiseen ja rohkeutta astua kohti avoimempaa yhteistyötä.

Yhdessä pidemmälle
Huippujutut vaativat aina tiimityöskentelyä. Yhteistyö ei synny itsestään vaan se edellyttää halua ajatella ja toimia yhdessä. Yhteistyön avulla syntyy enemmän kuin yksin yrittämällä tai vastakkain asettumalla.

Puheessa esille nousevia teemoja
Annatko sinä tiimillesi parhaasi ja rakennatko positiivista ilmapiiriä?
Mitä minun panokseni voi tuoda tiimille?
Pidänkö huolta itsestäni, jotta minulla riittää energiaa myös tiimilleni?

Extra – Urheilijoille / valmentajille / seuroille

Urheilijana menestyminen on haastavaa nykypäivänä. Jaan kokemuksiani, vastoinkäymisiäni ja onnistumisiani omalta kilpailu-uraltani.

Miten kehityn kilpailijana?
Miten suunnittelen harjoitteluani?
Miten rahoitan kilpailu-uraani?
Miten tasapainotan muun elämisen ja harjoittelun?
ym.

Lähetä kysely