tomi_speech

Motivaatiota

Puhujaksi

Olen pitänyt motivaatiopuheita erilaisissa tapahtumissa, yritysten, koulujen ja urheiluseurojen kanssa. Vahvuuteni on suora puhe jalat tiukasti tatamissa, mutta pää pilvissä. Lisäksi olen tehnyt valmennustyötä lukuisien ryhmien kanssa: junioriryhmiä, aikuisten kunto- ja kisaryhmiä, itsepuolustuskursseja, tyky-päiviä jne.

Koen suureena mahdollisuutena aina, jos pääsen jakamaan omia kokemuksiani muiden kanssa. Puhun motivaatiosta ja miten löytää elämästä itselle merkitykselliset asiat. Näkökulmat esityksiini syntyvät yrittäjyyden, urheilun ja hyvinvoinnin kautta.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään tapahtumaasi motivoiva sekä inspiroiva esitys.

”Tomi on kyllä äärimmäisen innostava hahmo. Kun katsot Wikipediasta kohdasta määritelmän sille työelämässäkin peräänkuulutetulle ”hyvälle, osaavalle tyypille” niin löydät Tomin nimen ja kuvan. Tomin kokemus hyvinvointiin, motivointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa välittyy kuulijalle inspiroivassa, mutta totuudenmukaisessa puheenvuorossa. Kaikki ei aina mene putkeen, eikä pidäkkään, mutta periksi ei saa antaa ja virheistä oppii.”

Niina Ketolainen

Senior Consultant / Fujitsu Finland Oy
”Vietimme työpaikan tiimipäivää Ahjo Training Centerissä ja pääsimme testaamaan TFW-treeniä ja tutustumaan kamppailulajeihin. En olisi uskonut, kuinka hauskaa treenaaminen voi olla! Hiki virtasi, mutta silti ehdittiin nauraa paljon. Tuntuu, että päivän jälkeen tunsin tiimikavereita paremmin. Myös yrittäjä Tomi Jaakkolan yrittäjätarina oli tosi kiinnostavaa ja inspiroivaa kuultavaa. Vahva suositus kaikille, jotka miettivät missä viettää työhyvinvointipäivää!”

Ulla Alakangas

StartUp School

Motivaatioluento

Keynote-puheiden aiheet

Vastoinkäymisistä vahvemmaksi

Miten kestät vastoinkäymisiä? Tiedätkö mitä tahdot ja mikä tuo merkitystäsi elämääsi? Kokemukseni kilpatatameilta ja yrittäjyydestä ovat opettaneet minulle nöyryyttä ja pitkäjänteisyyttä. Aina asiat ei mene suunnitellusti ja vastoinkäymisiä tulee ovista ja ikkunoista. Tärkeää onkin se, miten selviät vastoinkäymisistä eteenpäin.

Unelma todeksi

Intohimosta yrittäjäksi. Miten olen pystynyt hyödyntämään urheilu-urani ja työelämäni kokemukset niin, että ne ovat auttaneet luomaan oman urapolkuni yrittäjäksi.

Uskotko sinä, että voit vaikuttaa omaan tulevaisuuteesi? Minä uskon – Ei tietenkään kaikkiin asioihin, mutta ainakin monen asian todennäköisyyksiä pystyy kehittämään suotuisammaksi itselle.

Polku (kamppailu-) urheilijaksi

Urheilijana menestyminen on haastavaa nykypäivänä. Jaan kokemuksiani, vastoinkäymisiäni ja onnistumisiani omalta kilpailu-uraltani.

Miten kehityn kilpailijana?
Miten suunnittelen harjoitteluani?
Miten rahoitan kilpailu-uraani?
Miten tasapainotan muun elämisen ja harjoittelun?
ym.

puhe5
”Tomi kertoi kamppailu-urheilusta ja omista kokemuksista vuosien varrelta. Tuli erittäin motivoivaa puhetta paljon muustakin, joka avasi paljon pikku linkkejä omaan harjoitteluun, ajatusmaailmaan sekä normi arjen ja järjen käyttöön.”

Henri Saarenpää

Kehostaja