fbpx

Miehet kärsivät hiljaa

Kerron teille hieman taustalla tapahtuvia asioita näiden somepäivitysten takana. En ole oikeastaan tästä aiemmin puhunut.

Olen päivitellyt reilu kaksi vuotta Team Jaakkolan juttuja sosiaaliseen mediaan. Kerron meidän triathlon harrastuksesta sekä Rettin oireyhtymästä ja erityislapsen vanhemmuudesta. Julkisesti näitä postauksia kommentoivat suurimmaksi osaksi naiset. Miehet laittavat yksityisviestejä, niitä on tullut alusta asti. Tarina on usein samankaltainen; vastoinkäymisiä, tyhjyyttä, pahoinvointia jne. Meidän päivitykset ovat antaneet heille pientä toivon kipinää.

Ymmärrän miesten tilannetta hyvin, koska olin itse samankaltaisessa tilanteessa. Erityislapsen diagnoosi muutti elämäni suunnan. Se aiheutti valtavan kriisin, jonka seurauksena putosin itse raiteilta melko pohjalle. Kulissit oli silti yritettävä pitää pystyssä. Häpeää, syyllisyyden tunnetta, arvottomuutta. Eihän sellaisia tunteita mies saa tuoda esille.

Päätin tehdä muutoksen. Muutos kesti vuosia. Pyysin tukea ja sain apua. Juttelin ja luin. Työskentelin sen kliseisen arvomaailman kanssa kerrankin rehellisesti. Suunta muuttui pikkuhiljaa. Hyvinvointi ja energia kasvoi pala palalta. Suunta ja merkityksellisyys löytyy sisältä, ei mistään ulkoisista asioista. Itse kutsun ajatusmaailmaa nimellä Fighter Mindset. Pidä itsestäsi huolta, valmistaudu tuleviin haasteisiin ja auta muita. Siinä se on kiteytettynä.

Muutos alkaa päätöksestä tehdä asioita toisin. Ei tarvitse tietää alussa, miten se tapahtuu, kunhan päättää astua askeleen eteenpäin kohti uutta. Yksittäiset somepostaukset joita luin antoi mullekin inspiraatiota alkuun, sen jälkeen jokaisen on rakennettava oma polku itse.

Älä jää piiloon kärsimään. Ole rehellinen, varsinkin itsellesi. Rakenna sun Fighter Mindset vahvaksi ja anna mennä! 🙏🔥

#fightermindset

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *