fbpx

Team Jaakkola kilpaili Challenge Almeressa

Challenge Almeren triathlonkilpailu oli mahtava kokemus. Kisapäivän aamu vaikutti hurjalta, kun vettä satoi todella paljon ja yli tuhat triathlonistia valmistautui kisoihin. 🙌

Kisat sujuivat mahtavasti Team Jaakkolan osalta. Sadekin vaihtui kisapäivän loppua kohti auringoksi. Sumi nautti jälleen jännittävästä kilpailusta sekä huikeasta kannustuksesta.

Isoin kiitos omalle perheelle, erityisesti Kirsi ja lapset tuesta! Team Jaakkolan taustahenkilöt Eve, Tuoppi, Toni ja Ilari ansaitsevat valtavan kiitoksen. Heillä on sydän kohdillaan ja he mahdollistavat meidän osallistumisen kisoihin sekä Sumille unohtumattomia kokemuksia. 🙏❤️

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, ketkä tukevat Team Jaakkolan kilpailuun osallistumista:

Antti Hagqvist / Iron Coaching / The Home of Sports

Lead Audit Oy

Podium Gym Solutions Oy

Keravan kaupunki

Puhdistamo

Kehostaja

Melomo

Blåkläder Workwear Center

Matti Tieksola

Hyväntekeväisyyskeräyksessä saimme jälleen kasvatettua pottia reilulla 1000 eurolla. Kiitos kaikille lahjoittaneille. Kokonaiskeräyksen summa on noin 16 000 €. Team Jaakkolan tavoitteena on kerätä 100 000 € hyväntekeväisyyteen.

Erityiskiitos Challenge Almere-Amsterdam kisaorganisaatiolle! Ilmoittautumisesta lähtien kaikki sujui todella helposti. Tunsimme olevamme yhdenvertaisia kilpailijoita ja erityistarpeet huomioitiin ongelmitta ja niidenkin osalta kaikki sujuivat tavalla, jota emme ole ennen kokeneet.

Team Jaakkolan matka jatkuu kohti yhdenvertaisempaa maailmaa! 💪🔥

#fightermindset#teamjaakkola#rettsyndrome#weareallone

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *