fbpx

Martin Rooney vierailulla Suomessa

Ajatustenvaihtoa ammattivalmentaja ja Training For Warriors -harjoitusmetodin perustajan Martin Rooneyn kanssa. Martin on jälleen Suomessa vierailulla ja pitämässä useita esityksiä valmentajille sekä vierailemassa TFW-saleilla.

Martin puhuu aina valmentamisen syvemmästä merkityksestä sekä tarkoituksesta. Valmennustaitoja tarvitaan monessa muussakin paikassa kuin vain treenisaleilla. Yrittäjät, tiimin vetäjät, opettajat, vanhemmat ja monet muut tarvitsevat myös valmennustaitoja. Itse olen saanut parhaita tuloksia niin urheilussa kuin työelämässä silloin kun valmentajalla / johtajalla on ollut taito viedä asioita eteenpäin valmentavalla otteella.

Valmennustaitojen ytimessä on mielestäni kyky auttaa valmennettavaa löytämään, käyttämään sekä kehittämään omia taitoja ja voimavaroja. Sytyttää liekki sisällä. Toivon, että pystyn myös joskus itse auttamaan omalla valmennuksella sytyttämään liekin.

Valmentajan pitää myös kehittyä. 🙌

“A coach has to be coachable; they have to continue learning so they always have new things to teach to their students or their athletes.” – Martin Rooney

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *