fbpx

Team Jaakkola Activity Day 28.5.2022

TEAM JAAKKOLA ACTIVITY DAY

28.5.2022 lauantai
Paikka: Keinukallio

Tapahtuma Facebookissa

Team Jaakkola Activity Day on koko perheen tapahtuma, jonka tavoitteena on inspiroida ihmisiä liikkumaan sekä lisätä tietoisuutta liikkumisen yhdenvertaisuudesta.

AIKATAULU

11:00 Tapahtuma alkaa, mahdollisuus tutustua toimijoiden pisteisiin.
12:00 Tapahtuman virallinen avaus – Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu avaa tapahtuman & hyväntekeväisyysjuoksun!
12:15 Hyväntekeväisyysjuoksu alkaa
13:30 Ohjelmaa ja toimijoiden pisteitä / esityksiä

ACTIVITY DAY & HYVÄNTEKEVÄISYYSJUOKSU

Team Jaakkola Activity Day -tapahtuma on avoin kaikille. Tapahtumassa on hyväntekeväisyysjuoksu, johon voi osallistua kävellen, juosten ja apuvälineitä käyttäen. Hyväntekeväisyysjuoksu on noin 3 km esteetön lenkki ja kiertää Keinukallion maastoissa. Vapaaehtoisella osallistumismaksulla (15 €) kerätään varoja hyväntekeväisyyteen.

Tule juoksemaan Sumin & Tomin kanssa yhdessä!

Ilmoittaudu hyväntekeväisyysjuoksuun: https://forms.gle/YHWsT7dw2rKMs1o19

Keräyksen varoilla on tarkoitus tukea Rettin oireyhtymän tutkimuksen käynnistämistä Suomessa ja lasten neurologista tutkimustyötä sekä edistää Rett-henkilöiden ja heidän perheidensä hyvinvointia.Tapahtumassa esillä ja mahdollisuus kokeilla erilaisia liikkumisen apuvälineitä, joita eri yhteistyökumppanit tuovat tarjolle. Tule tutustumaan!

TEAM JAAKKOLA

Team Jaakkolan eli Sumin ja Tomin tavoitteena on tehdä jotain sellaista mitä kukaan suomalainen ei ole vielä tehnyt. He aikovat suorittaa yhdessä Ironman triathlonin. Täysmatka tarkoittaa uintia 3,8 km, pyöräilyä 180 km ja loppuhuipennuksena juostaan maraton eli 42,2 km.Projektin toisena tavoitteena on lisätä tietoisuutta Rettin oireyhtymästä, liikunnan yhdenvertaisuudesta sekä kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Sumilla diagnosoitiin vuonna 2009 Rettin oireyhtymä, joka aiheuttaa Sumille paljon terveydellisiä ongelmia monivammaisuuden takia: kävely on huteraa, hän ei puhu eikä pysty käyttämään käsiään ja lisäksi hänellä on vaikeahoitoinen epilepsia.Team Jaakkolan Ironman-matka on myös kunnianosoitus liikkumisen yhdenvertaisuudelle.

TAPAHTUMASSA MUKANA

MALIKE
Tarjoaa toimintavälineiden kokeilumahdollisuuksia maastossa ja luonnossa liikkumiseen.
https://www.tukiliitto.fi/malike/Tule moikkaamaan tapahtumaan myös Kamu-maskottia!SOLIA

Solia tuo kokeiltavaksi soveltavan liikunnan apuvälineitä sekä tarjoaa opastusta ja neuvoa.
https://www.paralympia.fi/palvelut/solia

AHJO TRAINING CENTER

Ahjo Training Center tarjoaa viihtyisän ja maailmanluokan harjoittelupaikan kamppailulajien harrastamiseen. Monipuolinen lajivalikoima, kursseja junioreille ja aikuisille.
https://ahjotrainingcenter.fi/

TFW KERAVA

TFW ei ole urheilulaji, vaan treenifilosofia, jonka avulla sinun on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojesi toteuttamiseen.
https://tfwkerava.fi/

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *