fbpx

Kummien Joulumielelle -hyväntekeväisyyskonsertissa tarinaa Team Jaakkolasta!

RETTin oireyhtymää sairastavan Sumin elämä on ollut täynnä erilaisia käänteitä, suuria haasteita mutta myös valtavasti rakkautta ja välittämistä.Sumin kannustavan tarinan myötä koko perheellä on ollut tavoitteena viedä viestiä harvinaisemmistakin sairauksista, joista niin moni ei tiedä.

Kertomalla ja kuulemalla voimme lisätä ymmärrystä ja empatiaa erilaisia elämäntilanteita kohtaan.Sumin perheen pyrkimys edistää lastentautien tutkimusta on myös hyvin tärkeä, koska juuri tutkimuksen vaikutus tulevaisuuden terveyteen sekä lasten ja nuorten parhaaseen mahdolliseen hoitoon on kaikista suurinta.

Katso Sumin koko tarina tältä videolta: https://www.facebook.com/lastenklinikoidenkummit/videos/311107480867289/

#kummitry#joulumielelle#tapahtumienvantaa#mtv3suomiv#mtvpalvelu

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *