fbpx

Team Jaakkola – Eveliina Teeri

Ironmanissa meidän tiimissä oli yksi henkilö nimeltään Eveliina Teeri. Kun me julkaistiin osallistuvamme kisaan niin Eve tuli sanomaan, että hän voisi tulla tekemään sen meidän kanssa yhdessä ja auttamaan projektissa.

Siitä alkoi yhteinen treeni kohti kisaa. Even kanssa oli mahtavaa harjoitella pitkiä treenejä kevään ja kesän aikana. Treeneissä Even asenne on aina 110 %. Lisäksi Eve kannustaa aina positiivisella energialla. Ironman-kilpailun aikana Eve kulki meidän vierellä ja tarkisti vähän väliä, että Sumilla on kaikki kunnossa.

Todellinen Ironman! 🔥Yksin pääsee nopeasti, mutta yhdessä pääsee pitkälle. Iso kiitos Eve! 🙏❤️#fightermindset #teamjaakkola #ironmanfinland

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *