fbpx

Ironman Finland, Tahko 2021

Olipahan mahtava päivä ja kokemus eilinen, vaikka ei maaliin asti päästykään ajoissa. Osallistuttiin Sumin kanssa yhdessä Ironman täysmatkan triathloniin Tahkolla. 🙌❤️

Uinti ja pyöräosuus saatiin pakettiin ja juoksua ehdittiin tehdä 21 km asti kunnes aikaraja tuli vastaan. Ottaa tietysti päähän, että ei päästy maaliin asti.

Meidän projektin tavoitteena oli lisätä tietoisuutta Rettin oireyhtymästä sekä kerätä hyväntekeväisyyskeräyksellä 100 000 € kasaan, jolla oli tarkoitus käynnistää Rettin oireyhtymään liittyvä tutkimus Suomessa.

Ajatuksena oli, että jos oltaisiin päästy maaliin niin olisi saatu sen verran näkyvyyttä, että hyväntekeväisyyskeräyksen tavoite olisi myös toteutunut.

Jos haluat auttaa meitä vielä hyväntekeväisyyskeräyksessä niin täältä löytyvät tarkemmat tiedot https://tomijaakkola.fi/ironman-2021/ ja jakamalla saadaan sille lisää näkyvyyttä. 👆

Aikaraja tuli vastaan pyöräilyosuudessa, kun ei päästy tavoitevauhtiin. Ehdimme harjoitella pyöräkärryllä vain kaksi kertaa ennen kisaan. Paukut eivät riittäneet. Lisää treeniä ja maybe next time! 😉

Sumilla oli todella hyvät oltavat koko pitkän päivän ajan ja Sumi nautti kovasti eri lajeista, mikä oli parasta. Kaikki apuvälineet toimivat loistavasti.

Kannustus kilpailun aikana oli jotain huikeaa, millaista emme ole aikaisemmin kokeneet. Ahjon & TFW:n kannustusjoukkue oli jotain aivan mahtavaa. Lisäksi muut kilpailijat ja toimitsijat kannustivat kannustivat meitä hurjasti.

Kiitos Evelle sekä meidän mahtavalla huoltotiimille ja kaikille yhteistyökumppaneille. Yksin tämä ei olisi mitenkään ollut mahdollista. Yhdessä me pystytään mihin vaan. 🙏💯

Lisäksi kiitos kisajärjestäjille mahtavasta tapahtumasta ja mahdollisuudesta päästä Sumin kanssa mukaan. 🙏

Nyt vähän palauttelua ja kohti uusia seikkailuja! 😊

#fightermindset #teamjaakkola #ironmanfinland #rettsyndrome

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *