fbpx

Ironman

Me aiomme tyttäreni Sumin kanssa tehdä jotain sellaista mitä kukaan suomalainen ei ole vielä tehnyt. Me aiomme suorittaa yhdessä Ironman triathlonin. Täysimatka tarkoittaa uintia 3,8 km, pyöräilyä 180 km ja loppuhuipennuksena juostaan maraton eli 42,2 km. Sumi tulee siis uinnissa pienessä veneessä perässä, pyöräilyssä sekä juoksussa kärryissä mukana.

Olin ulkoilemassa Sumin kanssa ja kuntoutin samalla polvea helmikuussa tehdystä eturistisideleikkauksesta. Sumi tykkää ulkoilla paljon ja siitä se ajatus sitten heräsi, jos tehtäisiin yhdessä vähän pidempi ulkoilulenkki. Keskustelin Sumin kanssa triathlon-projektista kyllä / ei -korttien avulla. Sumi oli innokas osallistumaan projektiin.

Kuulostaa mahdottomalta ja siltä se tuntuukin tässä vaiheessa, mutta me aiomme yrittää sitä. Me haluamme koronajan keskellä luoda ihmisiin uskoa rakentaa uutta sekä positiivista ajatusmaailmaa, että askel kerrallaan eteenpäin voi toteuttaa omia unelmiansa, niitä mahdottomaltakin tuntuvia. 🙌

Projektimme toisena tavoitteena on lisätä tietoisuutta Rettin oireyhtymästä ja kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Hyvätekeväisyysprojektista laitan myöhemmin tarkempaa infoa, kun saadaan hommat pyörimään.

Sumilla diagnosoitiin vuonna 2009 rettin oireyhtymä, joka aiheuttaa Sumille paljon terveydellisiä ongelmia monivammaisuuden takia: kävely on huteraa, hän ei puhu eikä pysty käyttämään käsiään ja lisäksi hänellä on vaikeahoitoinen epilepsia. Arki on erilaista.

Tavoitekilpailuna meillä on Ironman Suomessa ensi vuoden elokuussa 14.8.2021. Se on myös samalla ensimmäinen täysmatkan Ironman, mikä järjestetään Suomessa. Saimme järjestäjiltä vihreän valon osallistumiseen, joten nyt vain rock’n roll.

Jos haluat tukea ja auttaa meitä tässä projektissa niin tykkää, seuraa meidän projektia ja voit ilman muuta jakaa artikkelia eteenpäin! 😊

Etsimme myös yhteistyökumppaneita tähän meidän matkalle mukaan. Kuuluuko sun tai teidän yrityksen arvoihin periksiantamattomuus, positiivinen ajattelumaailma ja intohimo tavoittella omia unelmia?

Jos näin on niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla tomi@tomijaakkola.fi tai laita viestiä inboxiin.

#fightermindset
#ironman
#sisu
#triathlon
#ironmanfinland
#rettsyndrome

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *