fbpx

Stop Kiusaamiselle!

Stop kiusaamiselle! Halusin jakaa omia ajatuksiani Vantaan koulukiusaamiseen ja ylipäätänsä nuorten kiusaamiseen liittyen. Ensinnäkin on surullista jälleen lukea uutisia vakavammasta koulukiusaamisesta.

Olen harjoitellut kamppailulajeja yli 30-vuotta, jonka aikana olen nähnyt monenlaisia nuorten kasvutarinoita. Kamppailulajeista on ollut todella paljon hyötyä monelle nuorelle – kiusatuille sekä kiusaajille. Itsevarmuus lisääntyy, kunnioitus muita kohtaan kasvaa. Muiden auttaminen, kurinalaisuus ja vastuun kantaminen ovat mm. niitä tärkeitä arvoja, joita opetetaan jokaisessa harjoituksessa.

Mietin miten voisin tässä tilanteessa auttaa. Vantaalla kiusattu nuori on tervetullut ilmaiseksi harjoittelemaan meille Ahjo Training Centerille loppuvuoden ajaksi. Voin tulla myös koululle puhumaan kamppailulajien näkökulman kiusaamiseen.

Pidetään toisista huolta ja puututaan aina kiusaamistilanteisiin!

#fightermindset#stopkiusaamiselle#kovatyypiteikiusaa

Leave a Reply