fbpx

Miten aloittaa livetreenit?

Olen pikkasen ylpeä taas Ahjon tiimistä. Me saatiin karanteeniajaksi aivan huikeat ja todella monipuoliset treenit pyörimään harjoittelijoille. Viikossa on pyörinyt 5 livetreeniä, 1 keskusteluwebinaari, minihaasteita ja lisäksi on ollut 4 ulkotreeniä ja junnuille sekä kisaryhmälle omia harjoituksia.

Suurin osa valmentajista ei ollut aikaisemmin vetänyt minkäänlaisia harjoituksia videokameran edessä. Eikä meillä ollut myöskään livetreenien teknisestä toteutuksesta taitoa. Sopeutumiskyky on ollut nopeaa ja asenne tilanteeseen mahtava. Näillä kahdella ominaisuudella saimme huippusisältöä aikaiseksi.

Resilienssiä tarvitaan tulevaisuudessakin, kun uusi maailma alkaa avautumaan. Tsemppiä viikkoon! 💪💯

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *