fbpx

Yrittäjän elämää – salin ovet kiinni.

Tänään päätimme sulkea salin ovet. Ahjo Training Center ja TFW Kerava ovat nyt toistaiseksi kiinni. Tilanteet ovat muuttuneet todella nopeasti. Taloudellisesti tämä tulee olemaan kohtuullisen kova paikka. Ne on lopulta ehkä kuitenkin pieniä juttuja, kun omasta perheestä löytyy riskiryhmään kuuluva tytär. Kaiken päälle tässä ei pääse edes kunnolla itsekään liikkumaan, kun polvileikkaus on tehty reilu viikko sitten.

Liiaksi tässä ei voi eikä kannata jäädä murehtimaan asioita vaan on parempi sopeutua muutokseen. Tämäkin menee kohta ohi, mutta kukaan ei tiedä kestääkö se kaksi viikkoa vai useita kuukausia.

Kaiken sekavuuden keskellä huomasin salin sisäisessä Facebook-ryhmässä keskustelun, jossa useat meidän harjoittelijat kertoivat seisovansa meidän tukena ja antavansa oman panoksensa, jotta yhdessä selvitään tästä tilanteesta. Pyyteetön tuki asiaan tuntuu todella arvokkaalta ja antoi voimia katsoa positiivisesti tuleviin viikkoihin.

Yhdessä tekeminen ja toisten tuki on äärimmäisen tärkeää tässä tilanteessa. Yrittäjille tämä on todella haastavaa aikaa, kun kaupallinen toiminta alkaa hyytymään toden teolla. Joten muista huolehtia sun läheisistä ihmisistä ja antaa heille tukea sekä auttaa sun alueen paikallisia yrittäjiä jos haluat heidän palveluita tulevaisuudessakin!

Miten tästä eteenpäin?
Stressikuorma on melkoisen korkea kaikilla tällä hetkellä. Epäselvyyden keskellä on vain mentävä askel kerrallaan eteenpäin ja samalla huolehtia perusasioista. Mä aion nauttia ajasta perheeni kanssa, kuntoutella polvea ja ehkä tehdä jotain uusia juttuja, leivoin elämäni ensimmäiset rahkapullatkin. Muista pitää huolta monipuolisesta ravinnosta, riittävästä levosta ja liikunnasta. Perusasiat pitää sun energiatasot ja jaksamisen voimissa.

Lievitä huolta seuraamalla luotettavia tiedonlähteitä, pitämällä yhteyttä läheisiin ihmisiin ja muistamalla itsekin välillä ottaa happea ihan iisisti.

Tsemppiä ja taistelutahtoa, yhdessä tästä(kin) selvitään! 🙏

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *