ahjo_training_center

Kamppailulajit

Oletko kiinnostunut kamppailulajeista?

Pyöritän ja toimin päävalmentajana kamppailusalilla nimeltä Ahjo Training Center.

Tervetuloa mukaan Suomen rautaisimmalle kamppailusalille tutustumaan kamppailulajien mielenkiintoiseen maailmaan. Valikoimastamme löytyvät brasilialainen jujutsu, judo, kuntonyrkkeily, lukkopaini, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily ja vapaaottelu.

Ammattitaitoiset valmentajamme pitävät sinusta hyvää huolta ja opastavat sinut kamppailulajien saloihin. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ahjo Training Center tekee teistä sinusta vahvemman, nopeamman, taitavamman ja onnellisemman.

Jos ole kiinnostunut minun ohjaamistani yksityistunneista niin katso tarkemmin Valmennus-osiosta.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *