fbpx

Valmennus

Oletko kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta?

Olen toiminut paljon kamppailu-urheilijoiden kanssa ja auttanut heitä saavuttamaan omia tavoitteitaan. Autan harjoitusohjelmien suunnittelussa, jaksottamisessa ja erityisesti tasapainon löytämisessä koko kokonaisuuteen.

Vedän myös yksityistunteja tekniikoihin liittyen. Erityisosaamiseni on heitot / alasviennit, otetaistelu ja matto-ottelu. Jos tarvitset apua tekniikkasi rakentamisessa uudelle tasolle niin ota yhteyttä.

Fighter Mindset -uutiskirje

Haluatko kehittää Fighter Mindsettiäsi kohtaamaan elämän haasteita? Tilaa uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa parhaat vinkit sekä samalla kuulet uusimmat uutiset Team Jaakkolan toiminnasta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *