Valmennus

Oletko kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta?

Olen toiminut paljon kamppailu-urheilijoiden kanssa ja auttanut heitä saavuttamaan omia tavoitteitaan. Autan harjoitusohjelmien suunnittelussa, jaksottamisessa ja erityisesti tasapainon löytämisessä koko kokonaisuuteen.

Vedän myös yksityistunteja tekniikoihin liittyen. Erityisosaamiseni ovat judossa, lukkopainissa ja brasilialaisessa jujutsussa: heitoissa / alasvienneissä, otetaistelussa ja matto-ottelussa. Jos tarvitset apua tekniikkasi rakentamisessa uudelle tasolle niin ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut kamppailulajeista?

Pyöritän ja toimin päävalmentajana kamppailusalilla nimeltä Ahjo Training Center.

Tervetuloa mukaan Suomen rautaisimmalle kamppailusalille tutustumaan kamppailulajien mielenkiintoiseen maailmaan. Valikoimastamme löytyvät brasilialainen jujutsu, judo, kuntonyrkkeily, lukkopaini, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily ja vapaaottelu.

Ammattitaitoiset valmentajamme pitävät sinusta hyvää huolta ja opastavat sinut kamppailulajien saloihin. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ahjo Training Center tekee teistä sinusta vahvemman, nopeamman, taitavamman ja onnellisemman.

FYSIIKKAHARJOITTELU

Fysiikkaharjoittelu varten saliltamme Training For Warriors -harjoittelupaikka. Training For Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi. Rooney on luonut metodin alun perin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella metodin sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntoilijoille.

Training For Warriors- ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC) parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan.

TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia ja voittavat itsensä TFW- metodin avulla päivittäin.

Ota yhteyttä, jos haluat itsellesi yksityistunnin tai firmasi porukalle tutustumistunnin?

PALAUTUMINEN

Salimme yhteydessä löytyy myös paikka palautumista varten. Kuluttaako työ ja arki henkiset voimavarat etkä löydä sopivaa väylää purkaa stressiä? Jos vastasit kyllä, Ahjo Recovery Studio tarjoaa ratkaisun. Kehon- ja mielenhuoltoa raikkaalla ja helpolla lähestymistavalla kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Mielestämme terve keho ja hyvä fiilis kuuluvat kaikille, joten tule rohkeasti mukaan!

Ota yhteyttä, jos haluat palautua paremmin urheilusuorituksista tai arjen stressistä. Ohjaan sinut meidän ammattitaitoisten ohjaajien luokse tarpeesi mukaan!

TYKY-PÄIVÄT

Tarvitseeko henkilöstösi uutta energiaa tai liikettä niveliin? Ovatko TyKy-päiväsi ja muut henkilöstötapahtumat tylsiä? Vedän unohtumattomia ja hauskoa kamppailu-urheilupainotteisia tyky-päiviä, jonka jälkeen henkilöstösi on täynnä virtaa!

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!